De Oldtimers van Hans Donkervoort
Copyright © Alle rechten voorbehouden.  Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid

  Wolseley 12/48 Coupe bouwjaar 1936

Wie is Hans Donkervoort. Historie. Foto's Messerschmitt. Foto's Wolseley. Foto's Evenementen. Links & Film. Vragen / op & aanmerkingen. Wie is Hans Donkervoort Historie Foto's Messerschmitt Foto's Wolseley Foto's Evenementen Links & Film Vragen / op & aanmerkingen

   Messerschmitt KR     200 bouwjaar 1959

De Messerschmitt kreeg ik in 1995 in mijn bezit, deze was in een zeer slechte staat, ik heb hem in het geheel zelf gerestaureerd, het spuit werk is uitbesteed, een uitgebreid foto verslag kunt u vinden in de link naar mijn foto album.


Hierna kwam een Renault 4 cv uit 1956 die ik goed rij baar gemaakt heb  maar verder in de originele staat heb gelaten.


Kort daarop kwam er nog een Velorex 16/350 op mijn pad, bij deze heb ik de motor onderhanden genomen, het buizen frame grotendeels vernieuwd en er een nieuwe kunststof lederen bekleding er omheen gemaakt.


Inmiddels is de Velorex ook verkocht en rijd de nieuwe eigenaar in Denemarken rond.


In 2008 zag ik de Wolseley in een schuur staan en ik was meteen verliefd op het model, om deze er bij te kopen moest er eerst ruimte komen, dus toen maar de Renault verkocht, zo was er ook weer plaats in de schuur.


De Wolsely is een veel jaren project, bij het kopen van deze auto had ik wel gezien dat er deze  erbarmelijk bij stond, maar na demontage is het altijd nog erger, de uitdaging om er weer wat moois van te maken is dan ook erg groot.